pátek 13. července 2012

Secret of my Excess

Spike slaví narozeniny a dostane hromadu dárků. To v něm ale jen probudí jeho temnou dračí přirozenost.


Chudák Spike. Stačí jen málo aby se proměnil v hamižné monstrum. Scény Rarity a Spika se mi obzvlášť líbily. Hezkým způsobem to posunulo jejich vztah.

Nezapomenutelné scény:



Padající Spike a Rarity. V těch několika vteřinách je víc emocí než v celé knižní sérii, která shodou okolností nese stejné jméno jako naše hlavní hrdinka.

pedantia.deviantart.com

Zajímavosti:

Chudák Spike. Nikdy nedostával žádné dárky kromě knížek od Twilight. Ani princezna Celestie si na něj nikdy nevzpomenula.

Odkazy na King Konga a Godzillu asi nemusím rozebírat.

Podle glóbusu se dá usuzovat, že Equestrie je standardní planetou, popřípadě na standardní planetě leží. (Teď jsem si pročítal fóra a prý už se dá zahlédnout několik glóbusů v první řadě. )


Wonderbolts nejsou moc efektivní jako Equestrijské vzdušné síly. Na druhou stranu, nikde nebylo řečeno, jestli jde pouze o letecké akrobaty nebo jestli zastávají i nějaké policejní/vojenské funkce.

Dobře je v epizodě znázorněná subjektivita paměti (tedy pokud nejde o chybu). Předání srdce proběhně úplně jinak, než si ho Spike vybavuje ve flashbacku.

Chudák Spike. Příští narozeniny už asi žádné dárky nedostane. Hromadně ho obdarovávat by představovalo zbytečné riziko...

No, nechme si alespoň na závěr trošku optimismu:


Žádné komentáře:

Okomentovat