sobota 30. června 2012

Teenageři reagují na My Little Pony

Kids/Teens React to... je internetovým pořadem, v němž děti/teenageři reagují na různé věci, které shlédnou (například v téhle české aprílové parodii na Rytmuse). Jednoho dne teenagerům pustili video s poníky...



Osobně mi výsledek přišel docela pozitivní. Sice se někteří proti poníkům stavěli docela vehementně, ale je těžké udělat si objektivní představu o seriálu na základě znělky. Asi bych reagoval podobně, je potřeba vidět několik dílů. Taky je hezké, že se v náhodné skupině puberťáků našli lidé, kterým se poníci zalíbili. Ani ten s trollama mi nepřišel úplně mimo. (IMHO si pohádky pro děti vychutnají spíš jen děti a dospělí, ne teenageři, kteří už dětmi nejsou, ale k dospělým s nadhledem mají pořád daleko. Čímž nechci říct, že by teenageři byli nějací hloupější, nebo že by to bylo špatně. Přijde mi to jako přirozený vývoj.)

Někteří Bronies se ale rozhodli nenechat to jen tak a natočili vlastní video Bronies React to Teens React to My Little Pony: Friendship is Magic. (We need to go deeper!) (Ten uřvaný kreslený poník mě docela irituje)



P.S.: V jedné z posledních epizod se Ten-s-těmi-trolly objevil ve velmi zajímavém tričku. Těžko říct, jestli byl asimilován do stáda nebo jenom trollí bronies.

Žádné komentáře:

Okomentovat